Retour

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening. U heeft 14 dagen om het retour te melden. Dit kan door ons te mailen en (eventueel) het modelformulier voor herroeping te gebruiken. Vanaf het moment van melden heeft u nog 14 dagen om de bestelling daadwerkelijk te retourneren. De 14 dagen retourrecht gaat in vanaf de dag dat u het artikel ontvangen heeft.

De volgende artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden:

– Artikelen die niet meer in de originele staat zijn. Binnen de retourtermijn mag je je bestelde artikel redelijkerwijs uitproberen om te weten of je er blij mee bent. Net zoals dat je een artikel in de winkel zou testen, mag je een artikel dat je via de website bestelt, testen om te kijken of het bevalt en of het voldoet aan je eisen.

Om de kleur en/of kwaliteit van het artikel te beoordelen, is het niet nodig om het artikel geheel uit de verpakking te halen. Wij willen u dus alle ruimte geven om het artikel goed te kunnen beoordelen, maar willen u ook kunnen garanderen dat het artikel ongebruikt is.

Retourproces

1. U verzendt de artikel(en) naar het onderstaande adres. Het dient duidelijk te zijn voor ons om welke ordernummer het gaat. Wij raden u ook aan om het verzendbewijs te bewaren.

U kunt ook het modelformulier voor herroeping gebruiken.

Retouradres
Homeimpressions.nl

Tijmweg 91

3193GH Hoogvliet RT

 

2. Na het verzenden van de producten, kunt u ons (eventueel) mailen zodat we de geretourneerde producten kunnen aannemen, tevens zijn we dan op de hoogte van uw verzending.

3. Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u het bedrag van de producten binnen 1-3 dagen op uw rekening. 

Hallo Lente! Shop nu jouw favoriete fleurige item voor dit voorjaar met 15% korting op alles met code 15LENTE. Veel shopplezier!

X
nl_NLNL_NL